Ceafa de porc cu miere si mustar la cuptor

Ingrediente:

  • 4 bucati ceafa de porc
  • o cana de apa

Marinata:

  • 8 linguri ulei masline
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 3 linguri miere
  • 4 linguri mustar cu boabe
  • 10 catei usturoi
  • o lingurita de boia
  • o lingurita cimbru uscat / oregano / etc
  • sare si piper

Instructiuni:

  1. Se amesteca marinata si se pune peste ceafa sa stea min 30 min la frigider, ideal peste noapte
  2. Se pune  la cuptor preincalzit la 180 grade timp de aproximativ 1h si jumatate, impreuna cu cana de apa.
  3. Se intoarce la fiecare 30 minute.
  4. Pofta buna!

P.S Poza e din timpul prepararii, nu e rezultatul final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *