Ingrediente:
- 1 kg carne de porc ( pulpa de porc tocata )
- 1 ceapa mare
- 10 catei usturoi
- 1 cana apa
- 150g paine
- 2 linguri faina
- 2 oua mari
- aprox 2,5 lingurite sare
- 1 lingurita piper
- ulei
Instructiuni:
- Puneti painea in apa apoi stoarceti bine
- Treceti carnea prin masina de tocat daca nu ati luat carne deja tocata
- Adaugati ceapa tocata, usturoiul pisat si ouale peste carnea tocata si painea stoarsa
- Condimentati cu sare si piper
- Adaugati 2 linguri de faina in compozitie
- Amestecati bine
- Formati chiftelutele
- Se prajesc la foc mediu aprox. 17-18 minute ( cele care sunt de dimensiunea chiftelutelor din poza) in baie de ulei ( uleiul trebuie sa cuprinda chiftelutele)
- Recomand impreuna cu sos de rosii si cartofi piure