Chiftele

on

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc ( pulpa de porc tocata )
  • 1 ceapa mare
  • 10 catei usturoi
  • 1 cana apa
  • 150g paine
  • 2 linguri faina
  • 2 oua mari
  • aprox 2,5 lingurite sare
  • 1 lingurita piper
  • ulei

Instructiuni:

  1. Puneti painea in apa apoi stoarceti bine
  2. Treceti carnea prin masina de tocat daca nu ati luat carne deja tocata
  3. Adaugati ceapa tocata, usturoiul pisat si ouale peste carnea tocata si painea stoarsa
  4. Condimentati cu sare si piper
  5. Adaugati 2 linguri de faina in compozitie
  6. Amestecati bine
  7. Formati chiftelutele
  8. Se prajesc la foc mediu aprox. 17-18 minute ( cele care sunt de dimensiunea chiftelutelor din poza) in baie de ulei ( uleiul trebuie sa cuprinda chiftelutele)
  9. Recomand impreuna cu sos de rosii si cartofi piure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *