Ciorba cu perisoare

Ingrediente pentru perisoare:

  • 500g carne tocata porc + vita
  • 60g orez
  • o ceapa mare
  • 1 morcov ras
  • 1 ou
  • 1 lingurita boia
  • sare,piper

Ingrediente pentru ciorba:

  • 2 cepe
  • 2 morcovi, unul ras si unul rondele
  • jumatate de ardei gras
  • 1/4 telina
  • 2 cartofi
  • jumatate de dovlecel
  • 2 rosii
  • 100g sos de rosii
  • marar, cimbru
  • sare,piper

Instructiuni:

  1. Am pregatit carnea pentru perisoare.
  2. Am pus la calit 5 minute ceapa, ardeiul, morcovul ras cu putin ulei ( pt multicooker functia brown )
  3. Am adaugat morcovul rondele, telina, bulionul, 1,7 l apa si am dat 15 minute HP.
  4. Apoi am pus perisoarele, cartofii si dovlecelul cuburi si am pai pus 25 min pe Soup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *