Clatite cu branza

Ingrediente:

  • 200 g branza ( branza de casa, telemea, ricotta, ceva ce nu se topeste)
  • 125 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 g faina alba de grau
  • 1/3 lingurita ulei de cocos

Instructiuni:

  1. Se mixeaza cu telul pentru amestecare usoara: ouale, branza si laptele  pana devine totul omogen, apoi se adauga faina si se mai amesteca putin
  2. Se unge tigaia antiaderenta cu uleiul de cocos si se pune pe foc la temperatura medie
  3. Cand a ajuns la temperatura necesara se adauga un polonic de compozitie si se lasa pana cand se vede deasupra ca aluatul isi schimba textura pe toata suprafata, depinde de grosimea aluatului. Eu fac mai subtire deci cam 2-3 min pe prima parte.
  4. Dupa ce intoarcem pe cealalta parte o lasam cat a stat pe prima parte – 1 minut
  5. Pofta buna! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *