Clatite cu cocos

Ingrediente:

  • 3 oua
  • 1/2 banana pisata
  • 450 ml lapte
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 60 g cocos
  • 120 g faina sitata
  • 1 vf cutit ulei de cocos

Instructiuni:

  1. Se amesteca ouale, banana, laptele , scortisoara
  2. Lingura de ulei de cocos trebuie incalzita un pic ca sa se topeasca si se adauga in compozitie
  3. Se adauga si faina si cocosul, daca compozitia e prea lichida se mai poate adauga faina
  4. Se unge tigaia cu uleiul de cocos si se pune pe foc la temperatura medie
  5. Cand a ajuns la temperatura necesara se adauga un polonic de compozitie si se lasa pana cand se vede deasupra ca aluatul isi schimba textura pe toata suprafata, depinde de grosimea aluatului. Eu fac mai subtire deci cam 2-3 min pe prima parte.
  6. Dupa ce intoarcem pe cealalta parte o lasam cat a stat pe prima parte – 1 minut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *