Supa cu taietei

on

Ingrediente:

  • 2 cepe mari
  • 5 morcovi medii
  • 2 radacini de patrunjel medii
  • o felie de telina (~125g)
  • 4 cartofi
  • o bucata spate de pui
  • 1/2 dintr-un piept de pui
  • 2 linguri de vegeta

Instructiuni:

  1. Se curata si se taie legumele pe lungime si se pune in kukta (oala sub presiune)
  2. Se adauga 2,5 l apa
  3. Se adauga spatele de pui, carnea de pui si cele doua linguri de vegeta
  4. Se pune capacul de la kukta si dupa ce incepe sa sfaraie se lasa 25 minute sa fiarba
  5. Se inchide focul si se ridica capacelul sa iasa aburii, si cand nu mai fluiera se poate deschide capacul.
  6. Pentru cei care prefera taieteii mai mari si grosi recomand taglierini de la Barilla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *