Vita cu sos de rosii si cuisoare

on

Ingrediente:

  • 1 kg carne vita
  •  2 cepe tocate marunt
  •  1 rosie mare taiata cubulete
  • 500 g sos de rosii
  • 5 morcovi, o albitura, o felie de telina , un pastarnac razuiti pe razuitoare mica
  • 1 l apa
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 lingurita oregano
  • 7-8 cuisoare
  • piper si sare dupa gust

Instructiuni:

  1. Se inabusa o mica parte din zarzavat si carnea taiata felii ,se adauga apa sa acopere bine carnea si legumele si se fierbe in kukta (oala sub presiune) timp de 30 min
  2. Se raceste kukta, se adauga restul legumelor si mirodeniile si se mai fierbe 20 min ( cu capacul pus)
  3. Se serveste cu paste. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *